De winnaar is bekend!! 3


Met de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse zojuist achter de rug kan ik jullie onthullen wie de gelukkige winnaar is geworden van de geweldige nieuwe thriller van Rob Bakker ‘Het mysterie van de 100…’. Dit boek speelt zich voornamelijk af tegen het decor van de Vierdaagse.

Maarrrrr…..voordat ik dat doe, wil ik eerst nog even kwijt dat er inmiddels al een tweede druk van ‘Het mysterie van de 100…’ aanstaande is!

En nu……….. mede namens Rob Bakker ……. gefeliciteerd…..Lyda van den Bos! Jij bent de gelukkige winnaar van de meesterlijke nieuwe thriller van Rob Bakker!

Wanneer je mij via een privébericht jouw adresgegevens laat weten, dan komt het boek naar je toe.


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “De winnaar is bekend!!