Winactie ‘Tamar’, het prachtige debuut van Monique Hoolt 11


foto van Monique Hoolt.

Op 23 maart jl. vond de presentatie van de debuutroman ‘Tamar’ plaats. Voor deze presentatie koos auteur Monique Hoolt voor het Verzetsmuseum in Amsterdam. Een prachtige en passende locatie aangezien ‘Tamar’ een roman is over een drietal vrouwen in de Tweede Wereldoorlog.

Mijn bedrijf, HT-C Communicatie en Marketing, vertegenwoordigde Monique Hoolt in haar zoektocht naar een uitgever. Futuro Uitgevers onderkende al snel, net als wij, dat ze een pareltje in handen hadden! Een mooie samenwerking was geboren.

Monique Hoolt heeft een exemplaar van haar boek aan ons beschikbaar gesteld en jij kan hem winnen! Meedoen is simpel. Deel dit bericht op je eigen tijdlijn en geef aan waarom je dit boek graag wilt winnen. Op 7 april a.s. maken wij de winnaar bekend, dus wees er snel bij!

Mijn recensie lees je overigens hier: http://hanneketinorcenti.nl/tamar-knap-debuut/


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 gedachten over “Winactie ‘Tamar’, het prachtige debuut van Monique Hoolt

  • Hanneke Tinor-Centi Bericht auteur

   Dag Chantal, goedemiddag,

   Ik ga je -denk ik- blij maken. Jij heb ‘Tamar’ gewonnen! Wanneer je mij jouw adresgegevens mailt (htinorcenti@hotmail.com), dan komt ‘Tamar’ z.s.m. naar je toe!

   Hartelijke groet,

   Hanneke Tinor-Centi

 • Peeters Pierre

  Graag win ik dit boek omdat ik graag lees wat mensen hebben moeten doorstaan in de oorlog en hoe zij daar mee zijn omgegaan. Ik ben van mening dat dit soort boeken/getuigenissen (zij het al dan niet fictief) onder ieders aandacht moeten worden gebracht opdta nooit vergeten wordt wat onze ouders, grootouders, overgrootouders…voor ons hebben geleden.

 • Nel Crea

  Ik hou heel erg van boeken over de tweede W. O. Niet over de strijd van de soltaten maar van de kracht en moed van de vrouwen in die tijd. Hoe zij het ervaren en er mee om gaan en ook nogvoor de ander zorgen.

 • Gerda

  Heb je recensie gelezen en ik was nu al onder de indruk..heftig en als ‘Tamar’ een pareltje is zoals jij zegt zou ik het graag willen lezen!
  Wat hun keuzes waren tijdens de Tweede Wereldoorlog van deze 3 vrouwen daar ben ik heel benieuwd naar!
  En zeker moeten wij zorgen dat deze geschiedenis zich niet herhaalt, dus heel goed dat schrijvers er over blijven schrijven!

 • Monique Slokker

  Ik lees graag over de Tweede Wereldoorlog en met name wat de mensen hebben meegemaakt. Tamar lijkt mij een prachtig boek en als ik het niet win, koop ik het.