Winactie ‘Mijn naam was Sylvia’ 7


Marianne van Buitenen schreef al diverse boeken, maar met haar onlangs verschenen ‘Mijn naam was Sylvia’ heeft de auteur zichzelf overtroffen! Een uniek en mysterieus boek is het resultaat van haar inspanningen. Marianne heeft een exemplaar van haar boek beschikbaar gesteld en jij kunt het winnen! Op 15 juli a.s. maak ik de winnaar bekend.

Wat moet je doen?

  • Meld je aan als abonnee op mijn site.
  • Deel het bericht van deze winactie op Facebook en laat weten dat je meedoet.

Het verhaal

‘Mijn naam was Sylvia’ vertelt het verhaal van een jonge vrouw die een geïsoleerd leven leidt en regelmatig lucide dromen heeft. Wanneer de hoofdpersoon om het leven komt, beseft zij niet direct dat ze is overleden, maar vermoedt opnieuw in een lucide droom terecht te zijn gekomen. Pas later komt het besef..

Je bekijkt de boektrailer van ‘Mijn naam was Sylvia’ hier:

https://www.youtube.com/watch?v=5T83ojAB8xg

Een reeks meeslepende en uiterst spannende gebeurtenissen volgen elkaar op en slepen de lezer mee in de zoektocht van Sylvia naar haar lichaam en de oorzaak van haar veel te vroege dood.

‘Mijn naam was Sylvia’ is een meeslepend, intrigerend en volkomen uniek boek. Alsof het verhaal de auteur ‘draagt’, zo hanteert Van Buitenen een vloeiende schrijfstijl waarmee zij de bizarre situaties beschrijft waarin Sylvia na haar overlijden in terecht komt.

Het originele thema betekent overigens ook dat dit boek in geen enkel genre valt onder te brengen!

‘Mijn naam is Sylvia’ is het vijfde boek van Van Buitenen. Eerder schreef zij ‘Geluk… waarom niet?!’ (niet meer verkrijgbaar), “Hoezo jaloers?’ (als co-auteur), ‘Vrouw en Hond’ en ‘2050’.


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 gedachten over “Winactie ‘Mijn naam was Sylvia’