Uitslag winactie ‘Mijn naam was Sylvia’


Wat is het toch enorm leuk om iemand blij te kunnen maken!

Marianne van Buitenen, auteur van het bijzondere boek ‘Mijn naam was Sylvia’, stelde onlangs een gratis exemplaar beschikbaar van haar nieuwe boek. Het enige dat je daarvoor hoefde te doen was je aan te melden als abonnee op mijn website!

Er kwamen enorm veel reacties binnen en ik heb dus ook enorm veel lootjes zitten schrijven.. Uiteindelijk … jawel, had ik de winnaar te pakken.

TROMGEROFFEL…..

MONIQUE PETERS-RIJMERS, van harte gefeliciteerd! Mail je mij jouw adresgegevens dan gaat Marianne van Buitenen jou het boek sturen!

Het verhaal

‘Mijn naam was Sylvia’ vertelt het verhaal van een jonge vrouw die een geïsoleerd leven leidt en regelmatig lucide dromen heeft. Wanneer de hoofdpersoon om het leven komt, beseft zij niet direct dat ze is overleden, maar vermoedt opnieuw in een lucide droom terecht te zijn gekomen. Pas later komt het besef..

Je bekijkt de boektrailer van ‘Mijn naam was Sylvia’ hier:

https://www.youtube.com/watch?v=5T83ojAB8xg

Overigens is het laatste mooie nieuws over ‘Mijn naam was Sylvia’, dat deze roman is genomineerd voor de Stimuleringsprijs 2016 van ‪Schrijverspunt! Binnenkort meer hierover!


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.