Trots!


13912582_10209330237828796_7228634163275710893_nIk vind het een absolute kroon op mijn werk wanneer er een quote uit mijn recensie op een boek wordt geplaatst dat ik als manuscript heb mogen lezen en beoordelen. Dat is inmiddels gebeurd met het prachtige “Feliz en de vergeten kinderen van Andaluz” van Ben Bouter en het unieke “Mijn naam was Sylvia” van Marianne van Buitenen.

Trots kan ik inmiddels met jullie delen dat er opnieuw twee boeken zullen verschijnen met een quote van mijn hand op de achterflap. Het gaat om het inspirerende “De wijsheid achter emotie en gevoel’ van Wendy van Mieghem en de heerlijke feelgoodroman van Viviane Gerits, “Grijze zwanen, witte zwanen.

De wijsheid achter emotie en gevoel

Dit inspirerende boek verschijnt op 1 oktober a.s. en wordt gelanceerd via een boekpresentatie en signeersessie op zaterdag 1 oktober (aanvang 14.00 uur) in ’t Gorechthuis in Haren (Gn).

“De wijsheid achter emotie en gevoel’ neemt je mee naar de wijsheid die achter al je emoties en gevoelens te ontdekken is. Niet alleen door heldere theoretische uitleg, maar vooral ook door praktische voorbeelden, ervaringsverhalen en tips. De auteur deelt zowel haar professionele deskundigheid als haar eigen levensverhaal met de lezer. Haar geloof in de kracht van openheid, verbinding en vertrouwen is daardoor voelbaar en overtuigend. De reflectievragen die ze de lezer na elk hoofdstuk meegeeft, helpen de zoektocht naar de wijsheid achter emotie en gevoel succesvol te voltooien.

Witte zwanen, grijze zwanen

Is een heerlijke feelgood met een vleugje spanning! Een unieke combinatie. Het is de tweede roman van auteur Viviane Gerits. Haar debuut was ‘Hond in een kegelspel’ dat ik eveneens mocht recenseren. Na het lezen van het manuscript heb ik haar met plezier toegezegd de Public Relations voor haar nieuwe roman te willen verzorgen. Ik doe dat in overleg met Uitgeverij aquazz en de auteur.

Dit boek, waarmee Gerits met haar ritmische en vertellende schrijfstijl, haar lezers urenlang leesplezier bezorgt, verschijnt medio september. Signeersessies zijn in ontwikkeling.

De recensies van deze twee nieuwe uitgaven vind je op mijn website http://hanneketinorcenti.nl/.


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.