Overpeinzingen van Cooper: spiegeltje, spiegeltje… 2


Het is maar goed dat ik geen schoenen draag… hablafhablaf, ik hoor je denken: huh? Waar heeft die malle hond het over? Nou, als ik schoenen zou dragen, dan zou ik er nu toch wel een beetje naast gaan lopen. Ik ben namelijk genomineerd in de strijd om de mooiste hond van Nederland; nou blaf ik je! Hoe gaaf is dat?

Vrouwmens had al wel vaker gezegd dat ik zo’n knappe kerel ben (behalve als ik mij volvreet met 5 kilo brokken natuurlijk, maar dat terzijde) en dat vond ik dan wel heel lief, maar kennelijk meent ze het ook écht! Ze heeft mij namelijk ingeschreven voor een wedstrijd waar ze op zoek zijn naar de mooiste hond van Nederland!

Ze heeft ook een oproepje op dat snoetenboek op haar computer gezet en daar komen heel veel reacties op heeft ze mij verteld. Zou ik dan echt wel een mooie vent zijn? Ik houd mij er eigenlijk niet zo mee bezig, maar wie weet….

Nu moet ik mijzelf ook een beetje promoten zegt ze. Nou wist ik natuurlijk helemaal niet wat dat was, maar vrouwmens heeft uitgelegd dat ik jullie, via mijn blogje, moet vragen of jullie alsjeblaft, alsjeblaft op mij willen stemmen. Dat kan je doen, zo zegt vrouwmens, via https://www.mooistehond.nl/genomineerden Daar vul je mijn naam in en je kiest voor Gemeente Koggenland. Dan druk je op zoeken en WOEF, daar ben ik. Dan hoef je alleen nog maar even op mijn prachtige koppie te klikken… en je eigen gegevens in te vullen.

Doe je het? LIEF! Als ik je tegenkom, krijg je een dikke lebber van me!!


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Overpeinzingen van Cooper: spiegeltje, spiegeltje…

 • José Bosma

  woeffel woeffel
  Ik ben wel een beetje trots op je hoor, ik ben tenslotte een van je trouwste fans en dat jij de Clark Cable onder alle heren honden ben, dat is zo logisch als kip met jus. Uiteraard heb ik net gestemd en je hebt mazzel, want ik ben net aan de beterende hand, dus kon ik meestemmen aan de Mr hond verkiezing en ga ik er gewoon vanuit dat je wint. En wens ik je een jaar lang gratis brokken of zoiets toe.
  Woeffel hij leven woeffel hij leven woeffel hij leven in de gloria… ga ik dan hoogstpersoonlijk voor je zingen. Afgesproken! En laat die lebber maar zitten hoor, geef die maar aan je vrouwmens, want ik moet je iets bekennen. Ik ben allergisch voor lebbers van honden.
  Mooie competitie en de hartelijke groeten aan je vrouwmens van mij ( ze kent me vast nog wel.) tot woeffels…

  • Hanneke Tinor-Centi Bericht auteur

   Lieve José,

   Wauwwoef, wat een heerlijke blaf krijg ik van jou en dank je wel voor het stemmen! Natuurlijk kent mijn vrouwmens jou, zo zegt zij. Ik hoop dat je snel weer helemaal beter bent want ik weet wat het betekent om je niet lekker te woefen.

   Oké, geen lebber, maar wel een grote poot van jouw,

   Cooper -Clark- Tinor-Centi