Overpeinzingen van Cooper: holy moly…..wat doen ze nou met mij!!?? 1


Van de week was het weer zover hoor. Onze mensen gingen weer iets ‘engs’ met ons uithalen! Nou zie ik er misschien best wel stoer uit, maar vrouwmens zegt vaak dat ik eigenlijk maar een watje ben en misschien, heel misschien, heeft ze wel een beetje gelijk…

Want waarom vindt Nina het toch helemaal niet eng wanneer onze mensen met zo’n plastic dingetje met vloeistof aan komen zetten en dat malle watertje tussen haar schouders laten lopen? Ik vind het reuze eng!! Ze hebben al van alles geprobeerd: Nina eerst zodat ik zie hoe dapper zij is, ik eerst zodat ik nog niet weet wat er komen gaat …. Jaaaa duhhhhhh, ik ben niet blond! Enfin, wat ze ook voor afleidingsmanoeuvres uit de kast halen, ik blijf het reuze griezelig vinden en spartel dan ook flink tegen.

Toch blijven ze het zo nu en dan doen omdat zij vinden dat het nodig is. Volgens onze mensen is het nodig omdat we anders enge beestjes krijgen. Ik had er vorige week trouwens al eentje in mijn wang! Ze hebben dat beest eruit gehaald en dat vond ik eerlijk gezegd ook geen feest.

Teken en vlooien noemen ze die beestjes die wij krijgen zonder dat watertje geloof ik en daar kunnen we ziek van worden. Nou is dat natuurlijk niet zo fijn, maar dat is dat enge watertje in mijn nek ook niet! Zal ik hen eens een eng koud watertje in hun nek gieten? He? he…? Dan denken ze er vast anders over….


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: holy moly…..wat doen ze nou met mij!!??

  • José Bosma

    Hoi Coop effe bij woefelen.
    Wat ben jij een zeurwoefel !! Een piesklein straaltje vloeistof in je uit de kluiten gewassen nek en nog ga je zeurwoefelen. Jij bent een echte ZeurReu. Manmensen zeuren ook zo, als ze al een keer een splinter in hun vinger hebben is het huis te klein. Kun je nagaan als ze een verkoudheidje hebben of een natte neus. Dan is het helemaal hommeles. Maar… één ding grote gekreukelde vriend. Teken en ook vlooien zijn nog veel erger. geloof me je krabt je suf. Overal en nergens jeuk en die teken, dat zijn pas echte bloedzuigers. En voor mensen ook nog eens levensgevaarlijk. Dus pak jij nou maar eens geluidloos in de zoveel tijd een spuitje zonder piepen, janken of gekke bekken trekken BTW grommen helpt ook niet! dan ben je er weer een poosje vanaf. Ik heb nog een goeie tip voor je vrouwmens, voor als je wel eens last van dierenvlooitjes hebt( na een vakantie bijvoorbeeld) dan moet ze een aantal kommen met water gevuld en waxinelichtjes erin, een nacht neerzetten en de waxine lichtjes branden. Dat is niet alleen een woefgezellie gezicht. maar die vlooitjes komen op het licht af en springen zo hoeps de kom in en zij kunnen niet zwemmen dus….. ga maar na… Weg alle ongedierte in slechts een nachtje, maar dan moet ze jou en Nina ergens in de bijkeuken laten slapen, want ik zie jou er voor aan dat je overdadig uit zo’n kom gaat slubberen en dan je neus verbrand. JAJA Jij bent er toen in staat! Maar geloof me je vrouw mens is echt blij met deze tip. Nou woefelse maar weer deze week ik ga ff een tukkie doen dat heb ik wel verdiend. Stevige poot van je grootste fan.. woef woef.