Mijn nieuwe website! 12


Daar is ‘ie dan, mijn nieuwe website!!

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik en natuurlijk lees ik het graag wat jullie ervan vinden. Het plezierige is dat, wanneer je je abonneert je simpelweg mijn nieuwe recensie in je mailbox ontvangt. Geen gezoek meer naar nieuwe berichten. Direct voorgeschoteld. Gemakkelijk toch? Wel even abonneren dus!

Om dit feestelijke moment te vieren zal ik een dezer dagen een leuke winactie online zetten en …. niet met één boek, maar met twee! Dubbele kansen dus.

Enthousiaste groet,

Hanneke


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 gedachten over “Mijn nieuwe website!