Godijn Publishing lanceert Middeleeuwse verhalenbundel op 1 oktober in de Oosterkerk Hoorn


De uiterst actieve en inventieve uitgever, Godijn Publishing uit Hoorn schreef onlangs een middeleeuwse verhalenwedstrijd uit met als titel ‘Gebrandmerkt’. Het succes van deze wedstrijd werd bevestigd door een stroom aan inzendingen. De beste inzendingen zijn verzameld in ‘Gebrandmerkt’ en deze bundel wordt op 1 oktober a.s. gelanceerd in de Oosterkerk in Hoorn.

Deelnemers aan de wedstrijd kregen de opdracht een verhaal te schrijven dat zich afspeelt in de Middeleeuwen en de lezer meeneemt naar deze tijd, waarmee de schrijver de diepere laag in het verhaal probeert te raken.

Na een groot aantal inzendingen te hebben beoordeeld kwam de jury, bestaande uit Elly Godijn (schrijver, toneelrecensent en uitgever bij Godijn Publishing, Gerti de Koeijer (schrijver, geschiedenisdeskundige en eigenaar van Beleef de Geschiedenis) en Jeroen Kraakman (schrijver en filosoof) tot de vijfentwintig winnende verhalen en deze verhalen zijn nu dus gepubliceerd in ‘Gebrandmerkt’.

De lancering van ‘Gebrandmerkt’ vindt plaats op 1 oktober a.s. in de Oosterkerk aan het Grote Oost 58-60 in Hoorn en duurt van 15.30 – 17.00 uur. Aansluitend is er een middeleeuws diner vanaf 18.30 uur.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Wronghel en Wei (middeleeuwse muzikant) en de zingende pelgrims Peter & Ernst. Boekrecensente, Hanneke Tinor-Centi zal de aanwezigen het een en ander vertellen over het recenseren van boeken en .. de drie allerbeste verhalen worden bekend gemaakt!

Wil jij aanwezig zijn bij de boeklancering van ‘Gebrandmerkt’? Reserveer dan snel je kaarten via http://www.godijnpublishing.nl/product-ca…/toegangsbewijzen/


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.