Komend weekend is het … Melissa Skaye weekend!


Melissa Skaye is auteur van de VT-thrillerreeks en de fantasyreeks Jeremy Jago.

Ik las inmiddels alledrie de delen van de VT-reeks, waarvan het derde deel ‘Verleden tijd’ binnenkort verschijnt. ‘Virtuele tango’ en ‘Verboden tranen’ zijn de voorgangers.

Op donderdag 20 oktober a.s. vanaf 19.00 uur wordt ‘Verleden tijd’ bij Boekhandel Stumpel op het Grote Noord 81 in Hoorn gelanceerd!

Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag verschijnen mijn recensies van deze boeken op mijn website!

 


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.