Wie is de gelukkige winnaar van ‘Tamar’?


Afbeeldingsresultaat voor monique hoolt

Auteur Monique Hoolt heeft ons, als haar literair agent, een exemplaar van de prachtige debuutroman ‘Tamar’ beschikbaar gesteld voor een winactie en vandaag is het zover. Wij gaan de winnaar bekend maken…

Met tromgeroffel (dat je er zelf bij moet denken) kondig ik aan dat ………

CHANTAL HOFMEESTER

de gelukkige winnares is van het prachtige ‘Tamar’ van Monique Hoolt!

Chantal, van harte gefeliciteerd. Wanneer je mij jouw adresgegevens mailt (htinorcenti@hotmail.com), dan komt ‘Tamar’ zo snel mogelijk naar je toe.

Veel leesplezier! Laat je mij weten wat je ervan vond?

Mijn recensie lees je overigens hier: http://hanneketinorcenti.nl/tamar-knap-debuut/


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.