I love happy cats for kids


‘I love happy cats for kids’ is een superleuk boek voor alle jonge kattenbaasjes en bazinnetjes. Het is geschreven door kattengedragstherapeut, Anneleen Bru en is feitelijk een afgeleide van haar standaardwerk ‘I Love Happy Cats’, dat maar liefst in 14 landen verscheen. Nu is er dus een ‘kinderversie’ van dit informatieve ‘kattenboek’.

Prachtig vormgegeven en geïllustreerd met tal van leuke foto’s, zal dit boek de doelgroep –kinderen die alles willen leren over de (liefdevolle!) verzorging van hun poezenbeest- beslist aanspreken.

“Een kitten is een jong katje. Kittens zijn schattig en klein. Ze hebben ook heel scherpe nageltjes en hangen graag in je kleren. Oudere katjes zijn vaak rustiger en minsten even zacht en lief! Ze willen ook graag je vriend zijn. Ze genieten meer van knuffelen en spelen. Wanneer je een oudere kat adopteert, weet je ook beter welk karakter de kat heeft en of hij of zij graag met kinderen speelt.”

Bru vertelt, op het niveau van haar doelgroep, over aanschaf en opvoeding, verzorging. Over het hoe en wanneer je met je kat/kitten speelt en hoe je zijn liefde kunt winnen. Maar ook over de kattenbak en het verschonen daarvan, mandjes, krabpallen, hun voorliefde voor dozen en nog veel meer.

Duidelijk, fijn beschreven en overzichtelijke gecategoriseerd in negen hoofdstukken, waarbij dat laatste hoofdstuk overigens speciaal voor de ouders is. 

Kortom, ‘I love happy cats for kids’ is een absolute aanrader voor jonge dierenvriendjes!

Over de auteur

Anneleen Bru is een Belgische gedragstherapeute, gespecialiseerd in huiskatten en dierentuinen. Toen ze 17 was adopteerde ze haar eerste katje. Ze werd de eerste universitaire niet-veterinaire kattengedragstherapeut van Vlaanderen. Bru bracht reeds verschillende boeken uit die je helpen om meer inzichten te verkrijgen in het gedrag van katten, waaronder ‘I love Happy Cats’ en ‘Catfluencer challenge’.

Uitvoering

Uitgeverij HarperCollins

ISBN: 9789402709131

Hardcover, 192 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent. http://ht-c-communicatie.nl/


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.