HT-C Communicatie en Marketing is een feit! 2


Een deel van mijn volgers, wist het al, voor anderen zal dit nieuw zijn. Ik speelde al geruime tijd met de gedachte om voor mijzelf te beginnen. Enfin, ik heb de stap gewaagd!

Onder de naam HT-C Communicatie en Marketing bied ik een breed pakket aan diensten. Voor het bedrijfsleven varieert dit van communicatieadvies, het schrijven en implementeren van communicatieplannen, tekst en redactie, het onderhouden van social media accounts, drukwerkbegeleiding, tot de tijdelijke vervanging van een communicatiemanager/-adviseur.

Voor de boekenbranche (uitgeverijen en auteurs) komen daar nog verschillende mogelijkheden bij. Een greep uit dit aanbod: het redigeren en/of beoordelen van manuscripten, het schrijven van boekvoorstellen, het optreden als literair agent en/of commissionair, boekmarketing, het schrijven van persberichten en het organiseren van boeklanceringen en signeersessies.

Meer weten? Bezoek www.ht-c-communicatie.nl of bel mij via 06-46590516.

 


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “HT-C Communicatie en Marketing is een feit!