Gedachtenspinsels van Nina: er is er weer een zoals ik!


Jullie weten vast nog wel hoe ik bij mijn mensen ben terecht gekomen toch? Dat ik in Montenegro van de straat gered ben door die lieve mensen van Cane Corso Rescue en dat die mij, zo snel als mogelijk was, naar het pension in Servië hebben gebracht? Daar hebben ze mij toen helemaal laten nakijken door een dierendokter. Die dokter constawoefde dat ik veel te mager was en het Radius Curvus Syndroom heb. Zo kom ik aan mijn malle pootjes.

Onze mensen kijken met regelmaat naar de andere hondjes die door CCR worden gered. Niet omdat ze nóg een hondje gaan adopteren, maar gewoon omdat ze vinden dat deze stichting woefelijk goed werk doet. Ze geven dan ook met regelmaat wat centjes aan CCR.

Maar goed, dat wilde ik dus eigenlijk helemaal niet blaffen, maar wel dit ….. Wat denk je? Er is er weer eentje zoals ik! De mensen van Cane Corso Rescue hebben opnieuw een CC-meisje gered en dat meisje heeft net zulke voorpootjes als ik! Vrouwmens heeft foto’s van haar laten zien en ze is zó mager! Misschien nog wel magerder dan ik toen. Ze weegt maar 17 kilo en ik kan je vertellen dat dat dus heul weinig is. Toen ze mij van straat haalden woog ik 23 kilo en daar schrokken ze al van. Inmiddels weeg ik zo’n 30 kilo; kan je nablaffen. Ze hebben haar Astra genoemd en gaan haar nu vreselijk vertroetelen, verder onderzoeken en dan een mooi mandje voor haar zoeken.

Ik hoop zó dat het Astra net zo vergaat als mij en dat ze heel snel net zo’n fijn mandje vindt als ik. Wie weet komt ze ook wel naar Nederland en wie weet kunnen we elkaar dan wel eens ontmoeten. Zouden we elkaar lief vinden? Ik denk het wel….

Kom op Astra, houd moed!!


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.