Gastenboek


 
 
 
 
 
 
 
40 berichten.
Josua Ossendrijver Josua Ossendrijver uit Schiedam schreef op oktober 9, 2017 om 10:17 am
Dag Hanneke, Hartelijk dank voor je recensie van mijn boek ‘Verdoezeld Verleden’. Soortgelijke reacties heb ik wel gekregen van lezers en bekenden. maar dat voelt enigszins als applaus tussen de schuifdeuren. Jij bent echter een ‘vakvrouw’ en dan voelt het werkelijk als erkenning. Warme groet van Josua Ossendrijver
Gerard Gerard uit Venhuizen schreef op juli 3, 2017 om 1:06 pm
Beste Hanneke, als eerste mijn compliment voor jouw website. Helemaal Hanneke, lijkt mij. Met belangstelling jouw recensie van "Op zoek naar Dawid" gelezen . Wat ik in jou zo weet te waarderen is de heldere stijl waarin je jouw mening weet te verwoorden.Jouw liefde voor verhalen, maar ook voor de mensen daarachter, is bijna voelbaar. Dank daar voor!!
Jo Versteijnen Jo Versteijnen uit Dordrecht schreef op februari 15, 2017 om 11:36 pm
Mevrouw Tinor-Centi, wat een prachtige recensie van mijn essay "Kiezen tussen pest en cholera". Ik geloof vast te kunnen stellen dat u mijn essay nog beter begrepen hebt dan ikzelf. Zeer bedankt.
John Brosens, auteur John Brosens, auteur uit Barendrecht schreef op december 31, 2016 om 9:57 am
Dag Hanneke, Dank voor je recensie na het lezen van 'De verdwijning van Bernard O.'. Je tipt precies de punten aan die ik zelf ook belangrijk vind.
Ben Esser Ben Esser uit 6438JH Oirsbeek schreef op december 19, 2016 om 1:23 pm
Hallo Mevrouw Tinor-Centi (Hanneke), U heeft een fraaie recensie geschreven. U heeft de juiste toon weten te vinden en zonder omhaal van woorden bent U doorgedrongen tot de kern van mijn boek. Misschien heeft U mij teveel in het zonnetje gezet (waar ik overigens geen bezwaar tegen heb). Hoe dan ook, ik ben zeer tevreden en U grote dank verschuldigd. Ben Esser.
Annette van Luyk Annette van Luyk schreef op augustus 27, 2016 om 7:36 am
Dank je wel Hanneke, voor de mooie recensie die je schreef over mijn debuutroman 'De digitale charmeur'. Binnen een paar uur al twee uitgevers die interesse hebben getoond, hetgeen wel aangeeft dat je recensies zeer gewaardeerd en veel gelezen worden. Geweldig!
Geja Leever Geja Leever uit Hardenberg schreef op augustus 3, 2016 om 12:53 pm
Een prachtige website Hanneke en dank voor al je recensies die ik (bijna allemaal) lees.
Hannie Snels Hannie Snels uit Tilburg schreef op juli 12, 2016 om 9:48 pm
Hallo Hanneke, wat en mooie website heb jij en wat een prachtige recensie's staan hier op. Groetjes, Hannie
rob bakker rob bakker uit Baarn schreef op juli 12, 2016 om 1:14 pm
Beste Hanneke, mooie recensiesite en ik ben blij met de mooie recensie die Het Mysterie van de 100... had. Leuk dat je ontroerd raakte. Behalve thriller is het ook een tranentrekken. (Ook voor de schrijver, erg he?). Succes en tot het volgende boek! Rob Bakker.
Ton de leeuw Ton de leeuw uit Wateringen schreef op juli 1, 2016 om 1:14 pm
Ik heb genoten van deze indrukwekkende en mooie vertolking naar dit gastenboek. De recensies die je schrijft zijn van onschatbare waarde. Je bent zeer dynamisch en zelfs een modieuze dame. Een aparte nieuwe werkkamer waar je rustig kan werken en een mooie ambiance creëert . Je bent een zeer dynamische vrouw die door velen erg wordt gewaardeerd. Ik volg je graag, want je bent een fantastische dame. Ga zo door het is een prachtige en een zeer waardevolle site.
Marjan Brouwers Marjan Brouwers uit Groningen schreef op juni 22, 2016 om 5:44 pm
Beste Hanneke, Wat een fijne recensie heb je geschreven over Ren, Janina, ren! Jeannette en ik zijn daar heel blij mee. Ook weer leuk om met Janina zelf te delen. groetjes van Marjan
Irene Reidt Irene Reidt uit Emmeloord schreef op juni 15, 2016 om 5:15 pm
Wat een prachtige website heb je nu. Overzichtelijk en duidelijker dan de vorige! Proficiat!!
Ron Tinor-Centi Ron Tinor-Centi uit Obdam schreef op juni 15, 2016 om 9:36 am
je nieuwe website straalt je liefde voor boeken uit. elke recensie is een ultieme liefdesverklaring aan het geschreven woord van de auteur. trots op je!
Willy Willy uit Westervoort schreef op juni 13, 2016 om 7:45 pm
Hartelijk gefeliciteerd met je mooie website. De reacties die je krijgt op je boek recensies spreken voor zich. Wat fijn om je te volgen. Ik hoop dat nog lang te mogen doen♥
Maria Boonzaaijer Maria Boonzaaijer uit Barneveld (op dit moment Lissabon) schreef op juni 13, 2016 om 7:52 am
Lieve Hanneke, als ik rondkijk in je website, is het alsof ik een woning met veel licht binnenwandel, met wanden vol boeken, ja, overal boeken, op tafeltjes en op de trap en de vensterbanken. Heerlijk! En die boeken komen al tot leven als je jouw recensies leest. Ik bewonder je toewijding, je eerlijkheid, je gevoel voor taal. Ook je brede belangstelling, want het scala is breed. je bent in die zin een rijke vrouw. Gefeliciteerd met deze gastvrije website!
Ferry Segers Ferry Segers uit Boxtel schreef op juni 12, 2016 om 5:02 pm
Een hele leuke website, heel overzichtelijk. De recensies zien er duidelijker uit dan voorheen. Goed bezig!!
Sjoerdtje Sjoerdtje uit Hoorn schreef op juni 12, 2016 om 8:52 am
Hi Hanneke, Wat een mooie website. Gefeliciteerd!! Ik blijf je via je nieuwe site met net zoveel plezier volgen!!! Groetjes, Sjoerdtje
Wim van de Water Wim van de Water uit Obdam schreef op juni 11, 2016 om 5:15 pm
Gefeliciteerd met je nieuwe website, ziet er super mooi uit!
Simon Hammelburg Simon Hammelburg uit Saint-Maurice-des-Lions Frankrijk schreef op juni 11, 2016 om 1:10 pm
Wat een prima site. Blij dat ik er te gast mag zijn want er wordt deskundig voor mij 'proefgelezen'; nieuwe titels die ik onmogelijk zelf allemaal kan volgen. Hanneke Tinor-Centi heeft zich terecht een vooraanstaande plaats verworven in de boekenwereld. Haar recensies zijn immer scherp, goed geschreven en duidelijk. Dank hiervoor, Simon Hammelburg.