En de winnaar is….


Martje van der Brug, auteur van het mooie boek ‘Wat doen we met moeder’, stelde onlangs een gratis exemplaar beschikbaar van haar mooie boek ‘Wat doen we met moeder’. Het enige dat je daarvoor hoefde te doen … was liken en delen…

Vandaag is de dag dat ik blij de winnaar bekend mag maken. Taddddaaaaaaa…..daar komt ‘ie dan……

SASKIA VLAAR, van harte gefeliciteerd! Mail je mij jouw adresgegevens dan gaat Martje van der Brug jou het boek sturen!


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.