Dromenjagers


Dromenjagers is het spannende en ontroerende vervolg op Waterdragers. De delen zijn op zich los van elkaar te lezen, maar het is aan te raden om met Waterdragers te beginnen om een goed en compleet beeld te hebben.

In dit tweede deel probeert Nathalie er alles aan te doen om Ash bij haar zwangerschap te betrekken. Ash is echter te druk met Black Velvet en de doorbraak van de band die aanstaande lijkt. Bovendien heeft hij een geheim te bewaren… Johnnie verblijft inmiddels in Paramaribo en werkt aan zijn professionele toekomst, de relatie met Tanja en de toenemende onrust en afstand die hij voelt jegens Nathalie.

“Johnnie schrok naar adem happend wakker. Het duurde enkele seconden voordat hij zag dat hij gewoon veilig in zijn bed lag en niet in het koude water dat om hem heen golfde, terwijl hij probeerde bij Nathalie te komen. Haar gezicht, waarop acute paniek geschreven stond, was duidelijk zichtbaar geweest door de patrijspoort van een zinkende partyboot.”

Net wanneer alles lijkt te gaan zoals het zou moeten, gebeurt er iets dat het leven van elk van de hoofdpersonages in Dromenjagers op zijn kop zet. Kunnen ze hun lang gekoesterde dromen nog najagen? Of worden ze erdoor achtervolgd? Een ding is zeker: de reikwijdte van de liefde gaat dit keer heel ver…

“Op advies van haar tante haalde ze een herinnering naar boven die haar en Ash opnieuw in verbinding zou stellen. Een herinnering aan liefde. Ze had er meer dan genoeg. Maar er was er één die nog zuiver was, nog onbelast met onzekerheid, angst of wantrouwen.”

Ook in dit vervolg op Waterdragers weet Van Rossum een fraaie combinatie te bewerkstelligen van ontroering, passie, zelfontdekking en mysterie en ziet zij kans om Nathalie, Johnnie en Ash opnieuw zó beeldend te treffen dat het geen enkele moeite kost om hen weer uit ons lezersbrein naar voren te halen; als de oude bekenden die zij haast zijn.

Opnieuw wordt de lezer meegezogen in het wel en wee van de hoofdpersonages, waarbij de auteur de kunst verstaat hun gevoelens, emoties en gedachtenspinsels zeer fraai in woorden te vatten. Via tal van gebeurtenissen leidt Van Rossum haar lezers richting een uiterst verrassend plot.

Over de auteur

Carlita van Rossum werd geboren in Utrecht, maar heeft Surinaamse roots. Op jonge leeftijd wist zij al dat ze later schrijfster zou worden. Schrijven en dichten is voor haar een uitlaatklep en iets waar zij energie uit haalt. Een aantal jaren geleden won zij tot haar verrassing de eerste prijs met haar gedicht in de wedstrijd Utrecht Over Utrecht en in 2019 zag haar eerste gedichtenbundel Overstromen het levenslicht.

Uitvoering

Uitgever: Keytree

ISBN:  9789492719362

Paperback, 586 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent. http://ht-c-communicatie.nl/


Over Hanneke van de Water

Met mijn hond en drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.