Blij hart!


Als bestuurslid Communicatie en PR van Inloophuis Pisa ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik alle mooie verhalen van dit prachtige initiatief in Hoorn onder de aandacht mag brengen en dat doe ik met oneindig veel plezier.

Zo heb ik zojuist op de website van Inloophuis Pisa (www.inloophuispisa.nl) verslag gedaan van de eerste extra open (zater)dag van ons inloophuis. Om meer mensen te informeren over wat wij doen en –zeker niet onbelangrijk- om de denkbeeldige drempel te slechten en het mensen gemakkelijker te maken om binnen te stappen, hebben wij onlangs besloten om in mei en juni op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur open te gaan voor belangstellenden. Iedereen is welkom. Of je nu zelf kanker hebt, je er in je naaste omgeving mee bent geconfronteerd, of je bent gewoonweg benieuwd naar wat Inloophuis Pisa doet, stap gerust binnen!

Maar enfin, ik was aan het vertellen over die eerste zaterdagopenstelling; wat een feest! Veel belangstelling van bezoekers die ‘hun’ inloophuis kwamen laten zien, nieuwe bezoekers en de oud-burgemeester van Hoorn.

Er kwam al vroeg een mevrouw binnenlopen die eind vorig jaar haar laatste bestraling had ondergaan. Zij vertelde dat ze al vaak was langsgelopen, maar nog nooit eerder die drempel had weten te slechten. Nu….met de deur zó open, durfde ze wel en ze had zeker geen spijt. Het warme onthaal, het feit dat er uitgebreid naar haar twijfels en angsten werd geluisterd, het bracht haar tot een ‘ik kom zeker terug en ik ga iedereen over jullie vertellen’. Daar krijg je toch een blij hart van? Dáár doen we het allemaal voor. Wij hopen u zeker terug te zien!!

En dan zijn er die geweldige ondernemers in Hoorn e.o. die diverse initiatieven hebben ontplooid om onze eerste extra open dag een feestelijk tintje te geven: Hema Hoorn die ons trakteerde op koffie en taart, M2 Printing die een prachtig spandoek voor ons maakte om op het hek te hangen zodat iedereen kon zien dat wij open waren, Jolanda’s Bloembinderij die ons spontaan bloemen kwam brengen en FeestHoorn met haar geweldige ballonbloemen. Opnieuw en een blij hart en heel veel dankbaarheid!


Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.