Als je de meesterlijke nieuwe thriller van Rob Bakker wilt winnen….lees je verder.. 6


Rob Bakker schreef een nieuw boek. ‘Het mysterie van de 100…’! Wat een goed boek! Realistisch, ijzingwekkend en bijzonder actueel. De auteur heeft inmiddels al heel wat titels op zijn naam staan: romans ‘Graven’, ‘Een Pad Voorbij’ en ‘De Toespraakschrijver’. ‘Het mysterie van 100…’ is inmiddels alweer de negende in de serie 4-daagsethrillers.

Het moment van deze winactie hebben wij heel bewust gekozen. ‘Het mysterie van de 100…’ speelt zich namelijk voornamelijk af tegen het decor van de 100ste Vierdaagse van Nijmegen en die vindt plaats van 19 t/m 22 juli 2016.

Rob heeft een exemplaar van zijn boek beschikbaar gesteld en jij kunt het winnen! Op 25 juli a.s. maak ik de winnaar bekend.

Wat moet je doen?

  • Meld je aan als abonnee op mijn site (waar je ook meteen mijn recensie van ‘Het mysterie van de 100…’ kunt lezen: http://hanneketinorcenti.nl/mysterie-100-meesterlijk-boek/
  • Deel het bericht van deze winactie op Facebook en laat weten dat je meedoet.

Over Hanneke van de Water

Met mijn drie katten, woon ik in het Noord-Hollandse dorp Obdam. Ik ben eigenaar van To-taal Communicatie. Middels mijn bureau ben ik in te schakelen als communicatieprofessional, literair agent, boekmarketeer, copywriter en redacteur. Tevens heb ik, tezamen met een compagnon, onlangs Uitgeverij Doornwater opgericht. Wij hebben al enkele fraaie boeken uitgegeven die je kunt vinden op www.uitgeverijdoornwater.nl. Op deze site verzamel ik mijn recensies en ik hoop dat je ze met plezier zult lezen en er wellicht inspiratie uithaalt. De link naar mijn recensies plaats ik op diverse social media kanalen en boekensites (in elk geval Managementboek, Bruna en Hebban). Heb jij een boek geschreven/uitgegeven en wil je jouw werk gerecenseerd hebben? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of 06-46590516.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Als je de meesterlijke nieuwe thriller van Rob Bakker wilt winnen….lees je verder..